Zápasy - Dorost 12. 01. 2019, Lukáš Ureš, Petr Význer

DOR: Těsná prohra dorostu v prodloužení, Kladnu podlehl 3:4

K l a d n o - Dorostenci se drželi blízko výhře v zápase plném vyloučení, ale kladenský Alscher vyrovnal a poté v prodloužení i rozhodl.

N6, 10.01.2019, ČEZ stadion Kladno
logo Rytíři Kladno
logo Litvínov mládež
Rytíři Kladno Litvínov mládež
4p 3
  • Třetiny

    1:1, 1:1, 1:1 – 1:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Jaňour – Danda, Alscher, Koštoval, Kohlíček, Ticháček – Kouba, Sojka, Hrabík, Šilhavý, A. Bareš, Z. Nedvěd, Štěpánek, Adam, Šapovaliv, Chrenka.

  • Sestava hostů

    Čermák – Minařík, Werner, Cimrman, Hocelík, Kadár, Kuchař, Hora – Beran, Dej, Adámek, Kočárek, Vopat, Slavík, Brouček, Pešta, Krocker, Skuhrovec.


Reportáž


Brankový účet otevřel již po necelých čtyřech minutách hry kladenský Samuel Chrenka, kterého do zakončení poslal Alscher ve spolupráci s Šapovalivem. Ještě před odchodem do kabin hosté vyrovnali, Krocker přihrávkou našel zakončujícího Dominika Broučka. V samotném závěru byli potrestáni dvěma minutami Adámek a kladenský Hrabík.

Právě ve hře čtyři na čtyři vrátil Kladnu vedení po sedmadvaceti vteřinách druhé třetiny Adam Sojka. Litvínovu se i podruhé podařilo srovnat krok, ale tentokrát za mnohem kratší chvíli. Po minutě a půl překonal brankáře Rytířů Martin Adámek. Pokračující dějství se neslo řadou vyloučení, konkrétně osmi.

Neukázněnost pokračovala v závěrečné třetí třetině, kde mimo dvouminutových trestů padaly i tresty osobní. Poprvé do vedení se trefou Tomáše Minaříka dostali hosté, kteří byli o něco blíže k vítězství. O zdramatizování utkání se postaral tři minuty před koncem Marek Alscher.

V prodloužení mělo navrch domácí Kladno, které druhou trefou Marka Alschera bralo bod navíc.

Fanshop