Zápas - mládež 11. 10. 2014, Ondřej Vlk

SDO: Ani hattrick Reichela na body nestačil, Litvínov prohrál na Kladně 4:5

K l a d n o – Ve 12. kole extraligy staršího dorostu zavítal Litvínov na led kladenských rytířů. Černožlutí nevstoupili do utkání dobře v úvodu utkání prohrávali už 0:2, ale v závěru periody dokázali korigovat. Litvínov se v utkání dostal dokonce do vedení, ale na body to nakonec nestačilo, Kladno předvedlo ve třetí třetině obrat a získalo všechny tři body. Hattrickem se v utkání blýskl Kristian Reichel.

12. kolo, 11.10.2014, ČEZ Stadion
logo Rytíři Kladno
logo HC VERVA Litvínov
Rytíři Kladno HC VERVA Litvínov
5 4
  • Třetiny

    2:1, 1:2, 2:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    M. Jiroušek – Havelka, Malý, Veber, Chládek, Smrž – Řepka, Sagan, Patyk, Okegawa, Kalaj, Keszi, Janeček, Hrabík, Borkovec, Bláha, Čečetka, Kubík.

  • Sestava hostů

    Sklíba – Balász, Brejžek, Macháč, Šíp, Kučera, Brzek – Klika, Chmelař, Leitner, Drašar, Jícha, Bečvář, Havelka, Reichel, Helt


Reportáž

Reportáž není k dispozici.

Ohlasy

logo Rytíři Kladno

Rytíři Kladno

Petr Kasík (Kladno): Samozřejmě jsme rádi, že máme vítězství za tři body. Kluci bojovali, hráli dobře. Bohužel ze čtyř inkasovaných gólů byly tři po našich velkých individuálních chybách. To k hokeji ale patři, a tak to je. Jsme rádi, že mužstvo ukázalo jakou má sílu. Nevzdalo to a za nepříznivého stavu bojovalo, a nakonec vyhrálo za tři body.

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radim Skuhrovec (Litvínov): Dnešní utkání se pro nás nevyvíjelo vůbec zle, dokonce se nám povedlo jít do vedení ve třetí třetině. Bohužel jsme si v podstatě dali zase dva góly sami. Říkáme si to pořád, že v téhle soutěži není mančaft, který by nás vyloženě porazil, ale my prostě nakonec vždycky vytvoříme nějaké chyby a nakonec se porazíme sami. Budeme muset na tom určitě zapracovat.

Fanshop