Zápas - mládež 04. 01. 2015, Martin Stříbrný, Ondřej Vlk

MDO: Litvínovští podlehli Varům a v samostatných nájezdech

L i t v í n o v - Mladší dorost, který si včera připsal tři body po výhře na ledě Hvězdy Praha, si dnes připsal "pouze" jeden, po prohře s Karlovými Vary až v samostatných nájezdech. O góly Chemiků v dnešním zápase se postarali dvěma zásahy Petr Pavlíček a jedním pak Pavel Kordule.

O udržení, 04.01.2015, ZS Ivana Hlinky, Litvínov
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Energie Karlovy Vary
HC VERVA Litvínov HC Energie Karlovy Vary
3 4sn
  • Třetiny

    0:1, 1:1, 2:1 - 0:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Kožnar - Čapek, Žižka, Cikánek, Fraško, Bártek, Starý, Havlík - Vacín, Kordule, Zirtoni, Pavlíček, Vopat, Vaněk, Černý, Kanický, Pech, Jindra, Myšák.

  • Sestava hostů

    Beran - Koco, Holub, Štaif, Klejna, Kala, Koco, Poizl, Ptáček - Petrov, Nídl, Hoang, habr, Prošek, Šik, Bečka, Halberštát, Vašíček.


Reportáž

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Petr Nekvinda (HC Litvínov): V první třetině jsme nehráli moc dobře, tak jsme si k tomu něco řekli a naše hra se zlepšila. Bylo to nahoru dolu, měli jsme šance my, ale měl šance i soupeř. V prodloužení se nám nepodařilo využít přesilovku. Nájezdy už jsou loterie, kde šťastnější tým vyhrál. Vyrovnání v powerplay je pro nás povzbuzení do dalších utkání, protože když hrajeme až do konce, tak není nic ztraceno. Teď jsme rádi za každý bod, hlavně nás to musí povzbudit do utkání s Pískem, kam jedeme ve čtvrtek a musíme přivést nějaké body.

logo HC Energie Karlovy Vary

HC Energie Karlovy Vary

Lukáš Lomický (HC Energie Karlovy Vary): Z naší strany nebyla ideální první třetina, když se nám vůbec nedařilo založení útoku a tím jsme dostávali Litvínov do šancí. Do druhé třetiny jsme to zlepšili a druhá třetina byla z naší strany jednoznačně lepší. Chodilo nám to odzadu, zjednodušili jsme hru. Bohužel nevyužili jsme šance, když jsme měli třikrát hráče v úniku. Stálo nás to zápas, kdybychom je proměnili, tak by Litvínov ve třetí třetině neměl takový tlak. Nakonec to dotáhli na 3:3, kluky bych chtěl pochválit, protože makali a podržel nás dnes gólman.

Fanshop