Zápas - mládež 09. 12. 2015, Martin Stříbrný

Litvínovští doupě Pirátů nevyloupili, domácí se radují z vysoké výhry

C h o m u t o v - Čtvrté vzájemné utkání spolu v sezoně odehráli starší dorosty Chomutova a Litvínova. V nedávno odehraném utkání se radovali Chemici, tentokrát Piráti už ale nic nepodcenili, a nakonec se radují z vítězství 7:1! O jedinou branku Litvínova se postaral Karel Schmidmayer.

25., 09.12.2015
logo Piráti Chomutov
logo HC VERVA Litvínov
Piráti Chomutov HC VERVA Litvínov
7 1
  • Třetiny

    3:0, 1:0, 3:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Pavlát (R. Běhula) – D. Bukač, Dvořák, Procházka, Novák, Smutný, Hajič – Köver "A", Polák, Kulich "C", Lauko, Chlán, Palička, M. Svoboda, Navrátil, Hřebíček, Dejmek, J. Svoboda, Šilar, Krivošík.

  • Sestava hostů

    Š. Havlík (od 47. Kovařík) – Macháč, M. Havlík, D. Havlík, Kučera, Urbánek "C", Hipius, Cikánek – Kumov, Ineman, Nídl, Schmidmayer, Vopat, Vébr, Vaněk, Drašar "A", Myšák, Bečvář "A", Pavlíček, Helt.


Reportáž

Už od začátku vstoupili Chomutovští do utkání aktivněji, první branku vstřelili ale „až“ v deváté minutě. Ladislav Mlejnek se dostal do samostatného úniku a střelou na vyrážečku překonal Havlíka. Druhá branka padla o tři minuty později. Filip Palička se dostal podobně jako Mlejnek do rychlého brejku, a také on překonal Havlíka svižnou ranou do horní části brány.

Ještě v první třetině stihli domácí vstřelit třetí branku. Petr Chlán stál na konci krásné kombinace svých spoluhráčů, když nakonec zakončoval do poloprázdné brány. Čtvrtá branka do sítě Havlíka padla ve čtyřiadvacáté minutě utkání! Smutný našel nahrávkou z hranice pravého kruhu osamoceného Toma Poláka, a ten rychlou kličkou do bekhendu překonal hostujícího gólmana.

Pověstného „bůra“ inkasovali Litvínovští až ve třetí třetině. Jan Svoboda těžil z krásné kombinace s Filipem Krivošíkem a bylo to už 5:0! Šestá branka padla také do sítě Havlíka. Jan Svoboda se prosadil podruhé v utkání, když překonal hostujícího gólmana střelou z pravého kruhu.

Poté se hrálo dlouho bez branek, další padla až o deset minut později, a opět do sítě Litvínova. Daniel Bukač vystihl nepřesnou rozehrávku Litvínova, následnou kličkou si položil brankáře a zakončil do prázdné brány. Čestnou branku hostů vstřelil sedmnáct vteřin před závěrečnou sirénou Karel Schmidmayer. Litvínovský útočník po rychlém protiútoku rozvlnil síť domácí brány.

Fanshop