Zápas - mládež 25. 01. 2018, Eliška Mrázková

MDO: Zasloužené 3 body získal mladší dorost za zápas se Spartou, kterou porazil 3:1!

L i t v í n o v - Litvínovští dnes přivítali na domácí půdě Spartu. Po většinu času měli celý zápas pod kontrolou a až do poslední chvíle držel domácí brankář Klika na svém kontě nulu. Nakonec mladší dorost obdržel za výhru 3:1 zasloužené 3 body.

2. část , 25.01.2018, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Sparta Praha
HC VERVA Litvínov HC Sparta Praha
3 1
  • Třetiny

    2:0, 0:0, 1:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Klika (Čermák) – Minařík, Háva ''A'', Kroupa, Hora, Vavro, Gebhard, Miškovič, Kadár – Leitner, Dej, Limanovský, Adámek, Stehlík ''C'', Vopat, Slavík, Kočárek,Fišer, Nikl, Šikl, Skuhrovec

  • Sestava hostů

    Sluka (Krbeček) – Truhlář ''C'', Zemchenkov, Hamara, Guryevsky, Adam, Šesták – Kubánek ''A'', Mácha, Adamec, Potůček, Broš, Slavíček ''A'', Vitouch, Tomek, Kuracina


Reportáž

První třetina byla úspěšnější pro Litvínov. Litvínov usedl dvakrát na trestnou lavici, ale Sparta ani jednou nedokázala těchto početních výhod využít. Ve 13. minutě druhé třetiny otevřel skóre rychlou střelou litvínovský kapitán Lukáš Stehlík. O 3 minuty později Litvínov navýšil své skóre. Jaroslav Fišer vystřelil z pravého kruhu. Jeho střela se odrazila od ramene Sluky a již zmíněný domácí útočník kotouč pouze zpět do brány doklepl. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

Druhá třetina začala opět nevyužitou přesilovkou Sparty. Klika měl v jednu chvíli co dělat, aby ubránil ve velkém chaosu s několika popadanými hráči před sebou svou bránu, ale povedlo se. Většinu času se pouze bruslilo z jedné strany na druhou a na ledě moc šancí k vidění nebylo. Tato třetina se tak obešla bez gólů.

Třetí třetina začala opět oslabením Litvínova, ovšem domácí obrana dnes předvedla výborný výkon a bránila ze všech sil. Poslední třetinu měl po většinu času pod kontrolou Litvínov, bohužel se hra neobešla bez zranění. V 15. minutě usedl na trestnou lavici Kadár za zásah d nohou. Tentokrát však Sparta dokázala využít své početní výhody! Josef Slavíček jako jediný dnes dokázal překonat výborně chytajícího Kliku, a to přesnou střelou mezi betony. Minutu a půl do konce zápasu si Litvínovští pojistili svou výhru. Stehlík jel sám na brankáře, na kterého i vyslal střelu. Slukovi se střela odrazila od betonu a stačilo jen, že byl Tomáš Nikl ve správný čas na správném místě a kotouč do brány došťouchl. Domácí předvedli opravdu výborný výkon, hlavně brankář Klika, který až do poslední chvilky držel nulu a nakonec pustil pouze jeden gól. Zasloužené 3 body pro Litvínov!

Fanshop