Zápas - mládež 03. 02. 2018, Denis Havlín

JUN: Junioři zvládli zápas s Olomoucí a berou 3 body

L i t v í n o v - Junioři zabrali po prohře v Jihlavě a díky dvoubrankovému Peckovi si se zásluhou berou 3 body do tabulky o umístění. Třemi asistencemi se blýskl Helt a Vopat si připsal branku a asistenci.

O umístění, 03.02.2018, Zimní stadion Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Olomouc
HC VERVA Litvínov HC Olomouc
4 2
  • Třetiny

    0:0, 1:1, 3:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Orct (Kožnar) – Macháč, Franc, Březák, M.Havlík, Dvořák, Starý – Kordule, Drašar, Bečvář, Vopat, Bárdoš, Pecka, Helt, Ineman, Krsek

  • Sestava hostů

    Galuška (Ovčaři) – Szturc, Rutar, Kuchař, Spálovský, Holiš, Smutný, Jelínek – Janků, Husták, Cach, Říčka, Hajšman, Palička, Podlaha, Beier, Macuh, Marek, Tomaník, Pěcha, Kuba


Reportáž

V dnešním zápase na sebe narazily dva kluby kterým jde pouze už o umístění, ale na výkonu obou celků to nebylo vůbec znát.

.

První třetina nenabídla žádně větší šance, ale pouze vyloučení na každé straně, proto se oba týmy museli spokojit s bezbrankovou remízou.

.

Do druhé třetiny šli obě mužstva s vědomím vstřelit úvodní branku. První branka přišla ve 28. minutě po nahrávce Helta na osamoceného Pecku který skóroval poprvé v dnešním zápase. Srovnání přišlo ve 38. minutě kdy souhru hostů dokončil Husták.

Do třetí třetiny vstoupily lépe domácí hned ve 42. minutě se prosadil Vopat a dostal svůj celek do vedení. Ve 48. minutě opět zaúřadoval Pecka, který střelou z bezprostřední blízkosti vstřelil dnes už druhou branku. Hned ve 49. minutě se domácí mohli radovat ze čtvrté branky, Bečvář zachytil puk a v naprostém klidu zakončil za záda Galušky. Hostům se už pouze povedlo snížit na konečných 4:2, když se v 53. minutě prosadil Podlaha.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek, HC Litvínov: "Dnes jsme podali dobrý výkon a jsem rád za 3 body, už několikrát se nám v sezońě stalo, že jsme nedokázali udržet vedení 4:1 a z tohoto pohledu jsem za vítěztví rád."

Fanshop