Závěr zápasu 52. kola Litvínov - Č. Budějovice. Hraje kankán a skandovaně tleská celý stadión. Tribuny jsou sice poloprázdné, ale oslavují. Koho? Asi hosty, řekl by si nezasvěcený, vždyť postoupili do play-off.

Ale opak je pravdou! To hráči Chemopetrolu se dokázali úspěšně rozloučit s neúspěšnou sezónou  a diváci jim oplácejí. Pravda, o nic nešlo, ale skóre 11:3 ze dvou zápasů s celky z první poloviny tabulky a pěkné branky navrch, to se u fanoušků vždycky počítá. A víra, že příští sezóna bude lepší, najednou vypadá také jinak...

Králem klubového kanadského bodování se díky úspěšnému finiši stal Ivo Prorok, nejlepším střelcem Michal Trávníček, i když mu na to stačilo v historii klubu rekordně nízkých 13 branek (Klíma zaznamenal tref do černého stejně, ale nasbíral o jednu asistenci méně). Za sezónou 2002/2003 se v nejbližších dnech ohlédneme v obsáhlejším materiálu. 

Budeme vás i nadále pravidelně a aktuálně informovat o změnách v týmu a dalších novinkách v klubu. Sezóna 2003/2004 už dnes klepe na dveře!

Všem, kteří jste nás sledovali v ročníku 2002/2003 (a bylo vás mnoho), bychom chtěli poděkovat za přízeň. Váš zájem nás překvapil, potěšil a zároveň zavazuje...
Držte litvínovskému hokeji palce i nadále!